Подписаться на RSS

Це моя Україна

«Чим може пишатись українець?» - цю тему обговорювали у кожному класі в перший святковий день учні нашої школи .

/Files/photogallery/2565/IMG_2160.JPG

Вчителі Рубіжанської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №2 Дубовик Ірина Григоріївна, Парова Ніна Миколаївна та учні 8-Б та 9-Б класів підготували для дітей 6-9 класів єдину годину спілкування про найдорожче серцю кожної людини, нашу Батьківщину -Україну.

/Files/photogallery/2565/IMG_2163.JPG

Слухаючи проникливі слова про нашу прекрасну землю, щедрий й співчутливий народ, учні дізналися багато цікавого про історію нашого народу, її видатних синів та дочок.

/Files/photogallery/2565/IMG_2166.JPG

Яка чудова наша Україна, кожний її куточок, де тісно переплелись традиції і культури народів, що її населяють. Згадуючи про славетну історію України, хіба можна забути про козаків,Козацьку січ. Вчителі підібрали для цього фрагменту уроку дуже вдалий відео фрагмент.

Згадали й про тих, хто й сьогодні , як багато століть назад, боронить кордони наших земель, відстоюючи її суверенітет та територіальну цілісність. Вони є справжніми патріотами України – славними нащадками героїчних козаків.

«Шануймося, бо ми того варті». Як це, що для цього треба робити?

Любити свій край, свою землю, знати рідну мову, шанувати традиції і звичаї, свій рід, пам’ятати своїх національних героїв. Тільки так ми усвідомимо себе громадянином, патріотом України. І це стосується кожного з нас.

Ніна Миколаївна провела з учнями вікторину та закликала докласти своїх зусиль, щоб наша незалежна Батьківщина стала багатою та сильною.

Завершив цей захід кліп «На світі є одна країна», який нікого не залишив байдужим.

Дякуємо Ірині Григоріївні та Ніні Миколаївні за цей захід.

Ми усі - одна сім’я,

Неповторні - ти і я!

Будемо усі дружити,

В злагоді і мирі жити.

Бо життя – це диво –казка!

В ньому є любов і ласка!

Ми прийшли у світ, щоб жити

Й на Землі добро творити!

Хай вам щастить.

Кол-во просмотров: 0